Bananenpannenkoek

Vind je pannenkoeken ook zo lekker? Gelukkig, want nu kun je makkelijk genieten van de smaak van banaan en van een pannenkoek, je kunt namelijk een lekkere bananenpannenkoek maken! Het is makkelijk en het kost vaak niet eens zoveel extra tijd! En het resultaat is vaak super lekker!

Een bananenpannenkoek maken

Om een bananenpannenkoek te maken heb je verschillende ingrediƫnten in huis nodig. Dit zijn ook de ingrediƫnten om normale pannenkoeken te maken: melk, meel en eieren. Om de pannenkoeken te maken dien je dit bij elkaar te mengen in de juiste verhouding. Je krijgt dan het normale beslag voor pannenkoeken.

Om een bananenpannenkoek te maken heb je hiervoor alleen nog een banaan nodig. Snijd deze banaan in stukjes en plet hem fijn, zodat hij goed gemengd kan worden met het beslag. Zorg tijdens het roeren dat er zo weinig mogelijk stukjes overblijven, waardoor het beslag glad is.

Hierna kun je beginnen met het bakken van de bananenpannenkoek. Hiervoor hoef alleen precies hetzelfde te doen als bij een normale pannenkoek. Dit recept is dus helemaal niet veel anders dan alle andere recepten. Je hebt alleen een banaan nodig, en die heb je vaak altijd wel in huis, dus met dit recept kun je makkelijk op elk moment van de dag heerlijke bananenpannenkoeken maken zonder dat je het veel extra tijd of geld kost.

Andere leuke tips met bananen

Nu je een lekkere bananenpannenkoek hebt gemaakt, kun je ook andere dingen gaan maken met bananen. Je zult versteld staan hoeveel andere lekkere dingen je kunt maken met bananen. Zo is er de heerlijke bananencake. Deze cake is niet alleen makkelijk en goedkoop om te maken, maar hij is ook super lekker en gezond. Hierdoor kun je genieten van de smaak van banaan op een lekkere en goedkope manier.

Net als de bananenpannenkoek, kun je ook heerlijke bananenkoekjes maken. Deze koekjes werken net als een normaal recept, maar hiervoor heb je alleen een banaan nodig. Dit zorgt er dus voor dat je makkelijk kunt bakken!

Je kunt natuurlijk ook iets lekkers koel nemen, zoals lekker bananenijs. Als het om bakken met bananen gaat, dan is de sky the limit!